Vad bör man tänka igenom innan man köper en ny dammsugare? För det första behöver man ta ställning till vilken typ av dammsugare man vill ha. I den här texten ska vi titta lite närmare på fördelarna med den traditionella dammsugaren. Många tittar idag på robotdammsugare och handdammsugare, men den traditionella dammsugaren är fortfarande oslagbar när det gäller vissa områden.

Sugförmåga

Sugförmågan är för många det viktigaste när det gäller dammsugare. Och när det gäller just sugförmågan så är fortfarande den traditionella dammsugaren med påse och sladd det bästa alternativet. Med en riktigt högkvalitativ dammsugare kan du få en både tystgående och smidig apparat med god sugförmåga. Det gör att det hem kommer bli renare, fräschare och trevligare att vistas i. Robotdammsugare och handdammsugare har än så länge inte lika bra sugförmåga som de bästa traditionella dammsugare.

Sladd?

Tycker du att det är bökigt med sladden som hela tiden finns där och stör när man dammsuger? Då är det bra att känna till att det börjar dyka upp traditionella dammsugare på marknaden utan sladd. De fungerar precis som vanliga dammsugare, med samma goda sugförmåga och samma lösning med påse, förutom det att de går på batteri. Det kan vara värt att titta närmare på en sådan modell om du tycker att sladden är mycket ivägen när du dammsuger med en traditionell dammsugare.

Ljudnivå

En annan viktig aspekt i valet av dammsugare är ljudnivån. Detta är något som många kanske inte tänker på när de bestämmer sig för vilken dammsugare de ska välja. Men faktum är att dammsugarens ljudnivå hög grad påverkar hur behagligt och trivsamt det blir att städa. Så titta gärna på de modeller med riktigt låg ljudnivå om du vet med dig att du är känslig för höga ljudnivåer och buller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>