På kontoret så väl som hemma är det smart att använda en whiteboard för att skriva upp saker på. Det finns idag många modeller av skrivtavlor att välja på. Det finns allt från glasskrivtavlor till vanliga vita skrivtavlor till griffeltavlor. Det är bara att välja den eller de som passar bäst. Dessa kommer även i olika former, som att kunna hänga upp dem på väggen eller att den på ett stativ. Sedan finns det de varianter som har hjul, så att de är mobila. Hemma kan det passa bra med en snygg griffeltavla. Den kan användas för att skriva upp viktiga saker för alla i familjen att komma ihåg. På kontoret är det inte fel att ha en glasskrivtavla eller en vanligt vit modell eller vad ni vill.

På kontoret kan ni även ha flera olika skrivtavlor för olika ändamål. Det finns flera bra modeller i olika storlekar som kan vara värt att satsa på.

Sköt om din whiteboard

Oavsett om det är glasskrivtavlor eller vanliga skrivtavlor så är det ett måste använda rätt sorts pennor när du skriver på den. Det är så kallade whiteboardpennor som du bör ha. Sedan, att göra rent den, det är bra att göra då och då. Du kan satsa på att ha en tavelsudd och torka bort med. För noggrannare rengöring så kan du ibland ta en mjuk trasa och ljummet vatten för att göra rent med. Det finns även särskild rengöringsspray som är just för whiteboards. Den sprayas på, torkas av samt att du torkar av med vatten och sedan torkar torrt.

Om du har tvättat tavlan med vatten se då till att den är helt torr innan du använder den igen. Se till att du väntar minst en kvart. Du bör byta ut dina pennor ibland samt även byta ut tavelsudden lite då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>