Idag använder vi teknik för många saker i vardagen. Tekniken har gjort många saker enklare och idag kan vi både handla mat, köpa kläder, beställa tid hos doktorn och hitta vår nya pojk- eller flickvän online. En helt ny trend inom den teknologiska utvecklingen är att få hjälp med att bli gravid och hjälpen fås genom att ladda ner en enkel app. Eftersom många väntar allt länge med att få barn, kan det ofta vara svårt när paret närmar sig 40-års åldern. Många väntar på att de fruktar att kilorna inte faller igen, Xls medical får dig tillbaka i form. Det kan dessutom vara svårt att räkna ut när chanserna att bli gravid är som störst. Nu finns det hjälp att få.

 

Appen hjälper dig

Appen är speciellt utvecklad för att hjälpa kvinnor som vill bli gravida. Om en kvinna vill ha hjälp med att bli gravid ska hon först och främst hämta appen. Inne i appen ska hon fylla i information om sin hälsa och menstruationscykel. Med hjälp av den här informationen kan appen sedan, med hjälp av en smart algoritm, beräkna när du har ägglossning och när chansen att bli gravid är som störst.

Om du redan är gravid finns det också en app som du kan följa fostrets utveckling i magen med. Beroende på vilken graviditetsvecka du är i, kan du se och läsa om hur barnet utvecklas.

 

Därför är appen smart

Appen är en smart uppfinning eftersom det kan hjälpa ofrivilligt barnlösa kvinnor och par. Den kan hjälpa kvinnor att förutsäga när de har bästa chans att bli gravida. Kanske kan den också spara pengar åt kvinnor och par som därmed inte behöver fertilitetsbehandling. Appen kan antingen vara ett tillägg till eller en ersättning för det klassiska ägglossningstestet. Ägglossningstest hjälper dig att ta reda på när du har ägglossning. Innan appar och tester beräknade man ägglossningen genom att räkna omkring 14 dagar efter senaste menstruationens första dag. Med appar och tester har det blivit mycket lättare att beräkna den exakta tiden för ägglossning, vilket gör det lättare för många kvinnor att bli gravida utan hjälp av fertilitetsbehandlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>