Kontinentalsängar är numera den kanske allra mest populära sängtypen. Efterfrågan stiger år efter år och det är kanske inte så konstigt. Kontinentalsängen erbjuder hög komfort och ett snyggt och stilrent utseende. Kontinentalsängen har ett extra madrass-skikt som ökar komforten och gör att du sover bättre. Det extra skiktet gör att sängen blir lite högre än en vanlig ramsäng.

 

Flexibel lösning

Kontinentalsängar ger verkligen den ro och vila som du behöver. Resårmadrassen består av två kärnor som samlats i ett överdrag. Detta gör att sängen får lång livstid och det innebär även att du och din partner kan välja varsin fasthet. Det är inte ovanligt att den ena parten vill ha en lite mjukare säng, medan den andra föredrar en hårdare. Väljer ni en kontinentalsäng har ni möjlighet att nyttja flexibiliteten med varsin fasthet.

 

Unik konstruktion

Tack vare kontinentalsängens unika konstruktion med tre madrass-skikt skapas en hög komfort. Det nedersta skiktet består av en ramsäng som brukar vara uppbyggd av fjädrar eller komfortskum. Mellanskiktet består av en resårmadrass som utgör själva komfortskiktet. Allra överst placerar du en bäddmadrass som bidrar med det där lilla extra som verkligen gör sängen skön. Kontinentalsängar passar de allra flesta som vill ha hög komfort och en snygg säng.

 

Välj hög kvalitet

Satsa på hög kvalitet när du ska köpa en ny säng, det brukar man inte ångra. Med en högkvalitativ säng sover du bättre och det brukar till och med bli billigare i längden att satsa på kvalitet. Eftersom högkvalitativa sängar håller längre slipper du byta ut den lika fort. Kom ihåg att sängen är en plats där du kommer att tillbringa många timmar per dygn framöver, så det är kanske inte tillfälle att snåla med just sängen. Att sova gott är viktigt för både din livskvalitet och för att kunna vara pigg, kreativ och produktiv på dagen. Så satsa på dig själv och din egen goda sömn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>