En bil kan man ha mycket nytta av, och mycket glädje av också. Om man bara tänker till lite så finns det ingen ände på vad man kan ha en bil till. Ibland gäller det dock att man tänker lite utanför det som man brukar kalla för det vanliga. Det kan till exempel vara lätt att glömma bort en så enkel sak som att sätta dragkrok på bilen. Men när man väl har fått dragkroken på plats så känns det konstigt att man inte tänkte på det från första början. Det är trots allt väldigt uppenbart att en dragkrok kan tillföra många praktiska funktioner till bilen.

Aktiv fritid med bilen

Om man tänker utanför den vanliga vardagen kommer man snart att komma på att det går att använda bilen till mycket mer än att åka till jobbet. Man kan till exempel använda bilen till en mycket aktiv fritid. Det går alldeles utmärkt att koppla på en husvagn och dra iväg på en långsemester. Eller så kan man lasta takräcket fullt med skidor och åka till fjällen. Som med så mycket annat i livet så är det bara fantasin som sätter gränserna.

Något annat som man kan göra utan att behöva åka på semester är att köpa en trailer till båten och dra runt med båten till olika insjöar där man lätt sätter i den och njuter av en dag på sjön tillsammans med familjen.

Underhåll på huset och sommarstället

För den som är mer jordnära kan en dragkrok användas till att dra en släpkärra som man kan lasta med allt det man behöver när man ska ut till sommarstället och göra lite underhåll. Eller varför inte använda kärran när man ska städa huset hemma och behöver göra sig av med allt bråte som man samlat på sig över åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>